El Suprem confirma la pena de 15 anys al violador d'una menor que va acabar suïcidant-se

L'acusat va abusar durant sis anys de la filla de la seua parella
20 juliol 2019 13:29h
L'alt tribunal confirma la condemna de l'Audiència Provincial de Castelló per un delicte continuat d'agressió sexual a una menor. Imatge d'arxiu del 8M. / DANIEL GARCÍA-SALA

MADRID. El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna de l'Audiència Provincial de Castelló de 15 anys de presó a un home que va violar durant sis anys la filla menor de qui era la seua parella sota l'amenaça que mataria la seua mare. Aquests fets van portar la víctima al suïcidi quatre anys després de decidir denunciar-los.

Els fets es remunten al 2007, quan la víctima tenia 10 anys, i es van estendre fins al 2013, moment en què la menor va decidir denunciar les agressions, que li van provocar un trastorn per estrés postraumàtic crònic amb ideació autolítica (pensaments suïcides). Al gener del 2017, després de quatre anys de procediment, la víctima es va suïcidar.

Ara, l'alt tribunal confirma la condemna de l'Audiència Provincial de Castelló per un delicte continuat d'agressió sexual a una menor. El Suprem no només no qüestiona els fets provats de la sentència, sinó que assegura que aquests "no deixen lloc a dubtes sobre el que va ocórrer".

next