Suspés un metge de l'Hospital Clínic de València perquè gravava les seues companyes quan anaven al bany

El facultatiu va ser citat a declarar per un presumpte delicte contra la intimitat
14 maig 2019 11:20h
Els agents es van personar al centre hospitalari i van localitzar el telèfon i, posteriorment, el seu propietari. / PABLO ENZO

VALÈNCIA. La Conselleria de Sanitat ha obert un expedient disciplinari i ha suspés cautelarment un metge de l'Hospital Clínic de València que, suposadament, va gravar amb el seu mòbil unes companyes al bany i que va ser citat a declarar per la Policia Nacional per un presumpte delicte contra la intimitat.

Així ho han indicat a EFE fonts de Sanitat i de la Policia Nacional, que han afegit que la matinada de diumenge una persona va alertar en la prefectura de guàrdia que havia trobat un telèfon mòbil al vestuari i que, pel que pareix, podria estar gravant.

Els agents es van personar al centre hospitalari i van localitzar el telèfon i, posteriorment, el seu propietari, que va ser citat en acabar el seu torn de treball en la comissaria acusat d'un suposat delicte contra la intimitat, segons han relatat a EFE fonts policials. Després de prestar declaració, el metge va quedar en llibertat, a l'espera de ser cridat pel jutjat.

La Conselleria de Sanitat ha informat que la direcció del centre li va comunicar els fets i "immediatament" es va procedir a la incoació d'un expedient disciplinari i al nomenament de l'òrgan instructor, que va ratificar, a més, la suspensió cautelar de les funcions del facultatiu.

Fonts sanitàries han afegit que el cas està en instàncies policials i que estan a l'espera de "notificació oficial".

next