Tanca la sala d'exposicions de la galeria Pepita Lumier 

Les responsables del projecte cultural reconeixen que necessitaven "un respir per a reflexionar; per a replantejar noves opcions, noves estructures"
5 juny 2019 11:20h
La sala tancarà les portes quan s'acabe la mostra d'Ana Penyas, Premi Nacional de Còmic el 2018, que exhibeix actualment./ EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La sala d'exposicions de la galeria Pepita Lumier de València, situada en el número 7 del carrer Sogorb, tancarà les portes quan s'acabe la mostra d'Ana Penyas, Premi Nacional de Còmic el 2018, que exhibeix actualment. Així, la galeria, especialitzada en el dibuix contemporani i un referent cultural de la ciutat, tancarà les portes el 15 de juny.

Així ho han anunciat les responsables d'aquest projecte cultural a través d'un comunicat en el qual expliquen que es prenen "un respir per a reflexionar; per a replantejar noves opcions, noves estructures".

"Seguirem en contacte a través de mail i telèfon, però no des d'un espai físic [...]. Així doncs, es manté la societat, però desapareix la sala d'exposicions", assenyalen.

"Ha sigut un camí en el qual agraïm tot el suport rebut. Ha sigut complicat, però també molt gratificant i ple de bons moments que hem compartit, tant amb tots aquells que han format part d'aquest projecte com amb els clients que han confiat en la galeria al llarg d'aquests anys", conclouen.

Al llarg de la seua trajectòria, per aquesta sala d'exposicions han passat noms molt rellevants de l'art gràfic, com ara Paula Bonet, Javier Mariscal, Cristina Durán, Lawerta i Calpurnio.

Sobre la possibilitat d'emprendre nous projectes, les responsables es mostren cauts i insisteixen que, de moment, obrin un període de reflexió per a "avaluar" i "descansar" després de quatre anys "molt intensos". No obstant això, remarquen que continuaran "defensant sempre la il·lustració i el còmic com a disciplines artístiques de primer nivell".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next