Reoberta al bany la platja de Pinedo després del resultat òptim de les anàlisis

Les proves realitzades per la Conselleria van posar de manifest que se superaven els nivells d''Escherichia coli'
5 setembre 2019 16:03h
L'Ajuntament de València va anunciat aquest dimecres el tancament al bany la platja de Pinedo. / ENRIQUE ÍÑIGUEZ RODRÍGUEZ

VALÈNCIA. La platja de Pinedo, que es va tancar al bany aquest dimecres a causa dels elevats nivells de bacteri E. Coli, ha sigut reoberta aquest dijous després del resultat òptim de les anàlisis realitzades per la Direcció General de l'Aigua, segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de València. 

El consistori va anunciar aquest dimecres que s'havia tancat al bany la platja després que l'anàlisi de qualitat de l'aigua que realitza la Conselleria de Transició Ecològica posara de manifest que se superaven els nivells del bacteri Escherichia coli.

La regidora de Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, ha assegurat que l'últim tancament de la platja es va produir de forma "preventiva", alhora que ha acusat l'oposició de voler "danyar" la imatge de València i crear una situació "d'alarma". 

Per la seua banda, María José Català, la portaveu del PP a l'Ajuntament de València, ha contestat a aquestes acusacions i ha assegurat que a la seua formació "no se li haguera permés aquesta negligència" i menys, en "ple període estival". 

next