El grup Tardor sorprén amb un nou disc en el concert de comiat de la gira de 'Patraix'

El quintet valencià va estrenar en directe aquest divendres la cançó 'Digne de recordar', inclosa en el nou àlbum 'El mal pas'
12 octubre 2019 10:31h
El quintet valencià Tardor va actuar aquest divendres, 11 d'octubre, "al lloc on va començar tot", Patraix. / CARLES MAS I AINHOA MUÑOZ

VALÈNCIA. El quintet valencià Tardor va actuar aquest divendres, 11 d'octubre, "al lloc on va començar tot", Patraix. En aquest barri de València va nàixer "una idea captivadora, que va cristal·litzar en el disc més exitós de la banda i en una aventura de directes extenuant". La passada nit, els carrers que van ser l'origen van esdevindre també la meta d'un "gran viatge" de dos anys. 

Però aquest comiat es va convertir en un nou començament. Després de cantar el repertori previst, el grup va regalar en directe la cançó 'Digne de recordar', per a després anunciar per sorpresa el llançament d'un nou disc, anomenat El mal pas.

No caldrà esperar molt per a escoltar la resta de cançons de l'àlbum. De fet, el públic que va assistir la passada nit a la plaça de Patraix ja el va poder comprar. Els pròxims dies, el grup donarà més informació sobre quina serà la seua pròxima estació.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next