Les temperatures s'aproximen als 30 graus en un diumenge amb avisos grocs per forts vents a les comarques del nord

Les comarques dels Ports i el Baix Maestrat estan en avís groc per ratxes fortes a última hora de la jornada
6 octubre 2019 10:46h
Les temperatures oscil·laran entre els 27 i els 29 graus, pròxims als 30. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA (EP). El País Valencià espera un diumenge de cels poc nuvolosos i temperatures de 27 i 29 graus, encara que a l'interior de la meitat sud hi haurà probabilitat de bancs de boira. Les comarques dels Ports i el Baix Maestrat estan en avís groc per fortes ratxes de vent a últimes hores de la jornada, segons la predicció de l'Agència Espanyola de Meteorologia (Aemet). 

En general, el cel es mantindrà ras amb intervals de núvols alts. A la meitat sud del territori, al matí, hi haurà intervals de núvols baixos, amb probables bancs de boira a l'interior. 

A l'interior nord de la demarcació de Castelló, bufarà vent del nord-oest moderat amb intervals de fort a última hora; a la resta del territori, hi haurà vent variable fluix. 

Pel que respecta a les temperatures, no registraran canvis significatius. Requena i Oriola aconseguiran els 29 graus, mentre que València, Ontinyent i Elx tindran una màxima de 28 graus. 

Els termòmetres arribaran als 27 graus a Castelló, Alacant i la major part del territori valencià. La temperatura màxima més fresca serà la de Morella, amb 23 graus. Les mínimes oscil·laran entre els 16 i 18 graus, excepte a Requena i a Morella, on seran d'11 graus.

next