Les temperatures continuen a la baixa aquest dissabte però no s'esperen noves nevades a l'interior

Morella registrarà les temperatures més baixes, amb 7 graus de màxima i fins a -1 de mínima
16 novembre 2019 10:51h
Les temperatures mínimes patiran lleugers descensos aquest dissabte al País Valencià. / ARXIU

VALÈNCIA (EP). Les temperatures mínimes patiran lleugers descensos aquest dissabte al País Valencià, que viurà una jornada amb cels sense núvols en la qual no s'espera que torne a nevar en zones altes de l'interior com sí que ho va fer aquest dijous i divendres.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu, així mateix, un lleuger ascens de les temperatures màximes, així com que es donen gelades febles a l'interior. El vent bufarà fluix i serà de component oest, encara que s'esperen algunes ratxes moderades, especialment en el litoral.

Les màximes se situaran al voltant dels 15 graus a la costa: Alacant i València registraran les més elevades, amb 17 graus; a Dénia, Elx, Gandia, Oriola i Vinaròs tindran 16 graus, i a Castelló i la Vall d'Uixó hi haurà 15 graus de màxima.

Morella registrarà set graus de màxima i serà la temperatura màxima més baixa del territori valencià, mentre que també serà l'únic observatori en què es preveuen temperatures sota zero amb -1 grau.

Alacant i València registraran una mínima de 7 graus i a Castelló serà de 5. La mínima més alta seran els 8 de Dénia.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next