Les temperatures màximes es mantenen estables aquest dimarts al voltant dels 30 graus

Aquest dimecres començarà a produir-se l'augment de les temperatures amb una onada de calor que es preveu que dure fins al 30 de juny
25 juny 2019 10:52h
El vent bufarà variable fluix en tot el territori, amb possibilitat de ratxes moderades a l'interior. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Les temperatures màximes es mantenen aquest dimarts estables al País Valencià, amb valors entorn dels 30 graus, en una jornada en la qual comunitats veïnes de l'interior estan en alerta per temperatures que podrien arribar a 38 graus.

L'Agència Estatal de Meteorologia preveu per a aquesta jornada el predomini de cels poc nuvolosos amb intervals de núvols baixos o boires matinals al nord de la demarcació de Castelló. El vent bufarà variable fluix en tot el territori, amb possibilitat de ratxes moderades a l'interior.

Les temperatures experimentaran pocs canvis i els valors màxims es donaran a Requena i Oriola (33 graus), i a Ontinyent i Alcoi (32 graus). Arribaran als 30 Elx, Castelló i Morella, mentre que a Alacant i València les màximes se situaran en 27 graus.

Segons preveu l'Aemet, a partir d'aquest dimecres s'espera que les temperatures arriben a "valors significativament alts de forma quasi generalitzada a la península i a les Balears".

next