Una tempesta que podrà anar acompanyada de graníssol arriba a València 

Les pluges han posat en alerta diverses comarques aquest dimarts
21 maig 2019 18:31h
La pluja, que podrà anar acompanyada de graníssol, ha arribat aquesta vesprada a la ciutat de València. / DLV

VALÈNCIA. Tal com estava previst, les pluges han arribat a diversos punts del territori aquest dimarts. 

Malgrat que només les comarques d'interior de les demarcacions de Castelló i de València estaven aquest dimarts en avís per tempestes i pluges, la tempesta també ha arribat a afectar zones del litoral.

La pluja, que podrà anar acompanyada de graníssol, ha arribat aquesta vesprada a la ciutat de València. A l'aeroport també s'ha registrat una forta tempesta, segons ha informat l'Aemet.

Com es pot observar en les imatges radar, la tempesta s'ha anat desplaçant des de l'interior cap a l'est.

A la zona de Penyagolosa, les tempestes han deixat molts llamps entre les 14.00h i les 15.00h. Pel que fa al Villar i a Sant Antoni de Benaixeve, destaca el graníssol.

L'Aemet explica que es tracta d'un episodi típic de les tempestes de primavera que es generen a l'interior i que quan s'acosten al mar perden intensitat. No obstant això, estan sorgint nous nuclis a l'interior sud de la demarcació de València.

L'alerta groga continua a l'interior sud de la demarcació de Castelló i al litoral nord i a l'interior de la demarcació de València, on està activa des de les 16.00h fins a les 20.00h per tempestes i pluges que poden deixar fins a 20 litres per metre quadrat en una hora. 

next