El Botànic II pacta més de 80 direccions generals 

El Consell aprova el nomenament de 20 càrrecs del tercer escaló així com la Secretaria Autonòmica que quedava per assignar
5 juliol 2019 12:32h
Aquest divendres s'ha donat a conéixer l'estuctura del tercer escaló del Botànic II, que estarà format per 84 direccions generals. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Aquest divendres s'ha donat a conéixer l'estuctura del tercer escaló del Botànic II, que estarà format per 84 direccions generals. Així es desprén de la documentació facilitada als mitjans en la roda de premsa posterior al ple del Consell. A més, segons ha informat Europa Press, al PSPV li corresponia decidir sobre 43; a Compromís sobre 33 i a Unides Podem sobre 10. 

El Consell també ha aprovat el nomenament d'una part del tercer escaló; concretament, de 20 càrrecs. A més, s'ha tancat el segon escaló, amb el nomenament de Mireia Llobera com a secretària autonòmica de Justícia i Administració Pública. El canvi de nom d'algunes direccions generals també ha comportat el cessament de les persones que estaven al seu capdavant.

Preguntada per la creació de noves direccions generals, la vicepresidenta Mónica Oltra ha assegurat que es tracta "d'una estructura necessària, no excessiva, per a dur a terme els objectius pactats en el Botànic II".

Així mateix, ha confirmat que hi haurà 116 assessors, molt per sobre del límit de 74 establit en l'anterior legislatura. "Ara desapareix el personal ocult", ha assegurat Oltra en referència a "les figures que treballaven en empreses públiques però que, en realitat, feien d'assessors dels consellers".

next