Teresa Gisbert, María Teresa Busto, Marina Belenguer i Belén Franch, guardonades amb els Premis EVAP 2019

L'associació d'empresàries ha escollit les premiades per ser "dones model per a la societat"
14 juny 2019 10:51h
El jurat dels premis reconeix el talent de les dones i premia la seua professionalitat, integritat i diversitat. / EVAP

VALÈNCIA. Un jurat ha acordat concedir els Premis EVAP 2019 a la directora de la Factoria Airbus en Illescas, María Teresa Busto; a la fiscal superior valenciana, Teresa Gisbert; a la presidenta de la Societat Internacional de Trasplantament de Fetge, Marina Berenguer, i a la científica i investigadora de la NASA Belén Franch.

Des de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP) han destacat que les premiades són "dones model per a la societat per la seua professionalitat, la seua integritat i la diversitat", la qual cosa representa els tres valors de l'associació.

A més, han remarcat que enguany s'ha creat la categoria de Jove Talent, amb l'objectiu de reconéixer una dona que haja destacat professionalment sent jove, i que ha recaigut sobre Belén Franch.

El jurat ha estat format per la presidenta d'EVAP, Eva Blasco; el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro; la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre; el president de l'Associació de Joves Empresaris de València (AJEV), José Vicente Villaverde; el director autonòmic de la Cadena SER, Bernardo Guzmán; la delegada d'Europa Press al País Valencià, Elvira Graullera, i la premiada EVAP de l'any 2018, Carlota de Dios, entre d'altres.

L'hotel les Arenes ha sigut el lloc triat per a la deliberació del jurat i per al lliurament dels premis, que es realitzaran el 24 d'octubre en un acte davant la presència de persones de la vida empresarial, política i social valenciana.

next