Tesla tria València per a obrir la seua cinquena botiga a l'Estat

La marca de vehicles elèctrics vendrà en aquest nou establiment el seu cotxe més senzill i assequible
12 abril 2019 14:23h
El propòsit de la marca nord-americana és que els visitants puguen conéixer i adquirir els seus cotxes elèctrics –Model S, Model X i Model 3–, i realitzar una prova de conducció. / TESLA

VALÈNCIA. La marca nord-americana Tesla ha obert una botiga a València per a la venda dels seus vehicles elèctrics, entre ells el Model 3, el més senzill i assequible de la firma. A més, compta amb punts de càrrega a la disposició dels usuaris d'aquests vehicles, que se sumen als que Tesla ja té al Parc Tecnològic de Paterna.

La botiga, la cinquena de la marca a l'estat espanyol –en té dues a Madrid i dues més a Barcelona– està a El Corte Inglés de l'avinguda de França, en una zona de gran visibilitat de la planta baixa. El propòsit és que els visitants puguen conéixer i adquirir els seus cotxes elèctrics –Model S, Model X i Model 3–, i realitzar una prova de conducció. El Model 3 va arribar a l'estat espanyol fa un mes i mig i ha sigut el vehicle elèctric més venut al març, segons fonts de Tesla. De fet, en el conjunt de l'Estat es van matricular 396 unitats eixe mes.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next