Toni Cantó: "Ciutadans requereix una evolució, no una revolució"

El líder de la formació taronja creu que "és lògic" que el partit vaja "pas a pas" per a escometre el "canvi tan important" que vol aplicar a escala estatal i autonòmica
10 desembre 2019 18:02h
Cantó s'ha reunit els últims dies amb afiliats al partit. / JUAN CARLOS CÁRDENAS, EFE

VALÈNCIA (EFE). El síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, ha assenyalat aquest dimarts que Ciutadans "requereix una evolució i no una revolució", i per això "és lògic" que el partit vaja "pas a pas" per a escometre el "canvi tan important" que vol aplicar.

Cantó ha assenyalat als mitjans de comunicació que són els afiliats els que tindran la paraula al març, al Congrés Extraordinari del partit, per a elegir a la nova direcció després de la marxa d'Albert Rivera i proposar com volen que siga el nou partit, i ha explicat que s'està reunint amb afiliats per a recollir idees.

Preguntat per l'absència de valencians en la gestora de Ciutadans, ha afirmat que "no li preocupa" la gestora i que ha de ser "continuista" en tant que és "una transició" cap al que serà "el vertader canvi i l'evolució del partit, que començarà al març".

Ha afegit que no fa una "lectura en clau territorial" de la composició de la gestora, on qualsevol dels seus integrants estaran atents als problemes dels valencians, i que confia en ells, hagen nascut al País Valencià "o on siga".

Cantó ha recordat que va ser triat pel 90% dels afiliats de la Comunitat Valenciana per a ser el síndic a les Corts i ha destacat que se li adrecen diàriament els afiliats perquè intente presentar "una alternativa a un tripartit que els complica la vida diàriament".

Sobre el debat intern en l'últim Consell General de Ciutadans, Cantó ha assenyalat que estan obligats pels estatuts del partit a no dir res del que es va parlar en aquest òrgan perquè "és com el vestuari en l'esport".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next