Toni Cantó carrega de nou contra el suposat partidisme d'À Punt mentre l'entrevisten en la tele que critica

El candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat considera que "sobren polítics i falten periodistes" a la cadena pública
11 març 2019 22:58h

VALÈNCIA. El candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ho ha tornat a fer. L'exdiputat al Congrés de la formació taronja ha criticat la televisió pública valenciana, À Punt, per ser una cadena partidista. La paradoxa és que ho ha fet mentre era entrevistat, una vegada més, en la pròpia cadena.

Toni Cantó ha visitat aquest dilluns l'informatiu Les notícies de la nit de la televisió d'À Punt i no ha tingut problema en tornar a acusar la cadena de ser partidista. No és la primera vegada que Cantó llança aquestes acusacions tot i que és habitual que les seues imatges i les seues opinions siguen emeses en els informatius i els programes de la cadena. Fins i tot abans de ser candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat. El darrer episodi en directe va ser en el programa El matí À Punt, on va traslladar amb unes formes ratllen la malaeducació que la televisió està al servei dels interessos partidistes d'À Punt.

En aquesta ocasió, en una entrevista realitzada per la periodista Victòria Maso, el polític de Ciutadans ha aprofitat per a carregar contra À Punt per tindre "polítics" en la casa. Segons Cantó, en À Punt "hi hauria d’haver més periodistes i menys polítics". El candidat taronja ha evitat posar noms però ha assegurat que "la directora i la directora d'informatius van fer campanya per Compromís" i que hi ha "presentadors de televisió que han estat en llistes de Compromís" o membres del Consell Rector que "es permeten" insultar-lo quan, segona ha dit, "haurien de mantindre una "neutralitat exquisita".

Cantó ha assenyalat que "calen més periodistes i menys polítics" en À Punt per a garantir la seua supervivència i ha posat d'exemple el model de Ciutadans presentat per a Televisió Espanyola, semblant al "model anglés".

next