Toni Cantó s'acomiada del Congrés amb un 'Viva España'

El polític de Ciudadanos posa punt final als huit anys de diputat a Madrid amb la mirada posada en la presidència de la Generalitat
19 febrer 2019 19:49h
Cantó va arribar a Madrid amb UPyD i acaba amb Ciudadanos. / CIUTADANS

MADRID. El candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions autonòmiques, Toni Cantó, ha posat aquest dimarts fi a la seua etapa de diputat amb un "Viva España" des de la tribuna del Ple del Congrés, un comiat que únicament ha arrancat els aplaudiments dels seus companys de grup.

Toni Cantó ha intervingut en l'hemicicle per a defensar la posició de Cs sobre una iniciativa de Compromís relacionada amb les taronges valencianes i ha aprofitat per a dir adéu a la Cambra Baixa, davant la imminent dissolució de les Corts Generals el pròxim 5 de març.

"Ha sigut un honor treballar amb la immensa majoria de vostés i servir al meu país des d'ací", ha manifestat Cantó, qui ha volgut donar les gràcies als treballadors de la 'casa' que són, al seu parer, els que han fet que treballar en el Congrés haja sigut "un privilegi". "Viva España", ha proclamat a continuació.

El diputat de Cs va aterrar en la X Legislatura en el Congrés, la de la majoria absoluta de Mariano Rajoy, però ho va fer de la mà del partit fundat per Rosa Díez, Unión Progreso y Democracia (UPyD). Després d'eixir de les files del partit magenta, Cantó es va passar a Ciudadanos, on va ser cap de llista per València en les dues últimes cites electorals i aquesta legislatura ha arribat a presidir la Comissió de Qualitat Democràtica i contra la Corrupció.

next