Torna el Palau Electrònic amb cinc sessions vespertines on els discjòqueis locals són els protagonistes

El cicle comença aquest dissabte amb un espectacle on actuaran Tuccillo, Five Points, Sueezo i Pau Pérez
3 abril 2019 16:56h
La primera edició va combregar 7.500 espectadors. / MARIA VISUALS

VALÈNCIA. La música electrònica torna aquest dissabte al Palau de la Música de València. El cicle gratuït i a l'aire lliure de l'auditori municipal acull la segona edició del Palau Electrònic.

El cicle Palau Electrònic té lloc a la terrassa que dona al llit del riu Túria i aquest dissabte comença la segona edició després d'obtindre "una gran resposta de públic", ha recordat el Palau en un comunicat. L'auditori tornarà a omplir-se de la millor música funky, disco i els estils d'avantguarda de l'electrònica.

En aquest sentit, la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha animat a acudir a l'auditori per a gaudir "d'unes sessions musicals diferents i molt atractives, protagonitzades per destacats selectors i productors locals". La primera de les cinc cites programades per al cicle serà el dissabte 6 d'abril, des de les 17.30 fins a les 22 hores i estarà protagonitzada per Discos Malvarrosa amb un espectacle molt complet pel qual desfilaran noms com Tuccillo, Five Points, Sueezo i Pau Pérez.

Cadascun dels dissabtes programats estarà comandat per segells discogràfics emergents locals. Les següents dates confirmades seran  el 25 de maig, 8 de juny, 14 de setembre, 26 d'octubre, 16 de novembre i 21 de desembre. 

Sincopat, Feedback, Raretraxx, Cero en conducta o Vitamin Collective són alguns dels segells o col·lectius que conformaran el cartell de les futures cites. El cicle 'Palau Electrònic' va convocar l'edició passada a més de 7.500 persones en les cinc cites celebrades i, segons el director del Palau, Vicent Ros, "és un dels cicles que vertebra el nostre projecte global de Palau Obert, en el qual estem treballant amb tanta il·lusió, amb altres com Rock, pop…, al Palau, Jazz a Poqueta Nit i Emergents al Palau.

next