Torna la pluja: alerta groga a les demarcacions de Castelló i València per a aquest divendres

L'Aemet informa que el vent serà fluix a moderat al litoral i fluix en la resta del territori; que les temperatures mínimes no variaran, i que les màximes patiran lleugers descensos locals
19 setembre 2019 13:37h
Aquest divendres podria haver-hi tempestes  localment fortes i menys probables en el terç sud. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. El País Valencià registrarà aquest divendres intervals nuvolosos augmentant a nuvolós amb ruixats i tempestes que podrien ser localment fortes i menys probables en el terç sud.

El vent serà fluix a moderat al litoral i fluix en la resta del territori; les temperatures mínimes no variaran, i les màximes patiran lleugers descensos locals, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així, l'Aemet informa que les demarcacions de Castelló i de València es trobaran en alerta groga per pluges aquest divendres. 

Aquest dijous, l'interior de la demarcació de Castelló roman en alerta groga per tempestes que podrien deixar fins a 20 litres per metre quadrat en una hora i localment podrien anar acompanyades de calamarsa.

El cel estarà aquest dijous poc nuvolós amb alguns intervals de núvols baixos, nuvolositat d'evolució diürna en la meitat nord, amb ruixats i tempestes sense descartar que siguen localment fortes, i el vent serà variable fluix, tendint a nord-est fluix amb intervals de moderat en el litoral i aquest fluix en la resta.

next