La Torre d'Almudaina celebra aquest dimecres deu anys d'obertura amb una jornada de portes obertes

Més de 18.000 persones han visitat aquest complex d'època islàmica des de l'any 2009
13 agost 2019 19:55h
Amb aquesta iniciativa es vol difondre i donar a conéixer la història d'aquesta fortalesa, originària de la primera meitat del segle XIII i declarada Bé d'Interés Cultural. / DIPUTACIÓ D'ALACANT

ALACANT. La Diputació d'Alacant ha programat aquest dimecres una jornada de portes obertes de la torre almohade d'Almudaina (el Comtat) per a celebrar els deu anys de la seua obertura al públic, segons han informat fonts de la institució provincial en un comunicat.

Amb aquesta iniciativa es vol difondre i donar a conéixer la història d'aquesta fortalesa, originària de la primera meitat del segle XIII i declarada Bé d'Interés Cultural. L'horari per a visitar el monument serà de 09.00h a 13.00h i de 18.00h a 21.00h.

Des que va obrir les seues portes l'agost del 2009, més de 18.000 persones han visitat aquest complex d'època islàmica gestionat per la Fundació MARQ. En les seues quatre plantes, ofereix un recorregut per la història d'aquesta estructura i del municipi d'Almudaina.

Després de la seua obertura fa deu anys, la torre va quedar integrada en la xarxa de jaciments; parcs arqueològics, i centres d'interpretació del MARQ i de la seua fundació.

next