Totes amb Burjassot dona part del sou del seu regidor a tres associacions amb finalitats socials

Els guanyadors del III Concurs públic de la formació han sigut Fem Salut Mental; l'Associació Esportiva, Rehabilitadora i Social, i el Club de Bàsquet Andros de Burjassot
6 agost 2019 11:14h
Totes amb Burjassot ha repartit un premi de 4.300 euros. / TOTES AMB BURJASSOT

VALÈNCIA. La plataforma municipalista i de confluència Totes amb Burjassot ja ha fet oficial la resolució definitiva del seu III Concurs públic per a la donació de part de la retribució econòmica de qui va ser el seu regidor a l'ajuntament, Adrián Juste, destinada a projectes amb finalitats socials.

Dels set col·lectius del municipi sense ànim de lucre presentats a la convocatòria, es beneficiaran de l'ajuda l'associació Fem Salut Mental (abans AFEM), pel seu projecte pilot 'Ens sobren els motius: salut mental des de la infància'; l'Associació Esportiva, Rehabilitadora i Social (ADERES) de Burjassot, pel seu 'Projecte d'Activitats', i el Club de Bàsquet Andros de Burjassot, per a l'ampliació d'equips femenins.

Fem Salut Mental percebrà un total de 2.000 euros en sis mensualitats de 333,33 euros; ADERES, 1.300 euros també en sis mensualitats de 216,66 euros, i Andros, 1.000 euros en tres mensualitats de 333,33 euros. Es completen així els 4.300 euros que s'anaven a donar en aquesta tercera convocatòria.

"Tal com ha succeït en les altres dues convocatòries, la decisió ha sigut presa sobre la base d'uns criteris publicats prèviament i una proposta sotmesa a una assemblea oberta en un intent d'ajudar els millors projectes i de ser el més objectius possibles", expliquen des de Totes amb Burjassot.

next