El TRAM d'Alacant ofereix un servei nocturn especial la nit del 14 al 15 d'agost

El Tramnochador i El Mussol de les Marines facilitaran l'accés a les principals àrees d'oci nocturn de les poblacions per les quals discorren, entre Alacant i Dénia
12 agost 2019 11:58h
Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de les franges horàries, per la qual cosa s'aconsella als clients que s'informen en la pàgina web o per telèfon. / GVA

VALÈNCIA. El TRAM d'Alacant oferirà un servei nocturn especial la nit del dimecres 14 al dijous 15 d'agost amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu d'Agost.

Aquest dispositiu especial, mitjançant el Tramnochador i El Mussol de les Marines, se suma als que habitualment ofereix Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) les nits de divendres i dissabte durant els mesos de juliol i agost. 

Amb aquests serveis, FGV facilita l'accés a les principals àrees d'oci nocturn de les poblacions per les quals discorre el TRAM d'Alacant, entre Alacant i Dénia. Amb aquesta oferta de transport públic milers de ciutadans, sobretot joves, tenen la possibilitat de desplaçar-se al llarg de la costa sense necessitat d'utilitzar el seu vehicle. 

El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Estels i les localitats de Benidorm (L1), Sant Vicent del Raspeig (L2), el Campello (L3) i la Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d'aquests trajectes. 

Per part seua, El Mussol de les Marines uneix Benidorm i Dénia, amb la particularitat que el servei ferroviari es realitza entre Benidorm i Calp, des d'on continua el recorregut en autobús fins al final del trajecte a Dénia –a causa de les obres de condicionament que s'estan desenvolupant en la Línia 9 del TRAM–.

Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de les franges horàries, per la qual cosa s'aconsella als clients que s'informen en la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client (900 72 04 72).

next