Trobat sa i estalvi l'home suposadament arrossegat per l'aigua quan circulava en quad

Els efectius de recat segueixen buscant a hores d'ara l'home de 66 anys desaparegut des d'aquest diumenge al terme municipal de Dolores
16 setembre 2019 12:51h
La localitat de Daia Vella és una de les afectades pel temporal que ha inundat la comarca dels Baix Segura. / MANUEL LORENZO / EFE

VALÈNCIA. La Guàrdia Civil ha trobat sa i estalvi l'home buscat des d'aquest matí quan els efectius de rescat havien sigut alertats que la corrent havia arrossegat un home que circulava en un quad per la carretera que uneix Daia Vella i Daia Nova, al Baix Segura. 

Es tracta d'un home que havia travessat una zona d'aigua en la qual està prohibit el pas pels efectes de la gota freda i que, segons el relat d'un veí, havia sigut arrossegat pel corrent. Activat un dispositiu de cerca, aquest home ha sigut trobat a Daia Nova en perfecte estat, ja que havia pogut passar a l'altre costat de l'aigua sense problemes, malgrat que el testimoni li havia perdut la pista.

La cerca que segueix activa i, de moment, sense resultats, és la d'un home de 66 anys desaparegut aquest diumenge després de ser arrossegat pel corrent en una séquia de Dolores (el Baix Segura). Aquest matí s'ha sumat a les labors de cerca la Unitat Militar d'Emergències (UME) amb gossos i bussejadors.

El delegat del govern espanyol, Juan Carlos Fulgencio, ha explicat als mitjans de comunicació que "el pronòstic és dolent", ja que els corrents dificulten unes labors de cerca a les quals estan dedicant "tota classe de recursos".

next