Troben el cos sense vida d'una dona en una platja de Torrevella

Els familiars havien denunciat recentment la desaparició de la víctima
9 maig 2019 17:53h
El cos sense vida ha sigut trobat vora les nou del matí i, aparentment, no presentava signes de violència. Imatge d'arxiu d'una platja de Torrevella. / EFE

ALACANT. Aquest dijous ha aparegut a la platja dels Nàufrags de Torrevella el cadàver d'una dona de mitjana edat la desaparició de la qual havia sigut denunciada pels seus familiars.

Segons han informat a EFE fonts pròximes al cas, el cos sense vida ha sigut trobat vora les nou del matí i, aparentment, no presentava signes de violència, per la qual cosa els primers indicis apunten a la possibilitat d'una mort voluntària, a l'espera del resultat de l'autòpsia.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha obert una investigació sobre la troballa del cadàver l'aixecament del qual ha sigut dut a terme abans del migdia per ordre judicial.

Les citades fonts no han precisat de moment la identitat de la víctima, ni el seu lloc de residència habitual, però han concretat que la seua desaparició havia sigut denunciada "en aquests dies" pels seus familiars.

next