El Trovam-Pro Weekend posa a la venda les entrades de la setena edició

Només quatre de la seixantena de concerts programats entre el 7 i el 10 de novembre a Castelló de la Plana requereixen el pagament d'una entrada
12 octubre 2019 18:47h
Dels quasi seixanta espectacles que formen part de la programació només caldrà pagar per als concerts de León Benavente, Carles Dénia, Pau Alabajos amb la Banda Municipal de Castelló i Mara Aranda i Feliu Ventura. Imatge d'arxiu d'un concert de Mara Aranda. / FUNDACIÓN TRES CULTURAS

VALÈNCIA (EP). La Fira Valenciana de la Música Trovam-Pro Weekend ha posat a la venda les localitats per als concerts de pagament de la seua setena edició, que se celebrarà a Castelló de la Plana entre el 7 i el 10 de novembre.

Dels quasi seixanta espectacles que formen part de la programació només caldrà pagar per als concerts de León Benavente (9 de novembre, a l'Auditori de Castelló), Carles Dénia (7 de novembre, al Teatre Principal), Pau Alabajos amb la Banda Municipal de Castelló (8 de novembre, al Teatre Principal) i Mara Aranda i Feliu Ventura (9 de novembre, a la plaça de la Pau).

La Fira Valenciana de la Música està organitzada per l'Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana i la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló de la Plana i la Diputació de Castelló.

La iniciativa forma part del programa de desenvolupament estratègic 'Fes cultura' de la Generalitat i compta amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), d'À Punt Mèdia i de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

També hi participen altres organismes com l'Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV), l'Associació Valenciana de Sales de Música en Directe (En Viu!), el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa, la Fira B!, l'Associació Estatal de Sales de Música en Directe (ACCES), el circuit de música portuguesa OuTonalidades i Cervesa Túria.

next