El TSJ català fixa el judici contra la Mesa del Parlament i Boya per al 28 i 29 de novembre i 3 i 4 de desembre

La primera data prevista, del 19 al 22 de novembre, es va anul·lar per incompatibilitats d'agendes dels advocats  
15 octubre 2019 10:54h
El tribunal havia fixat aquesta vista del 19 al 22 de novembre, però es va haver de suspendre perquè els advocats de les dues parts ja tenien vistes assenyalades prèviament per a aquells dies. Imatge d'arxiu. / CLARA POLO SABAT

BARCELONA (ACN). El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fixat una nova data per al judici contra els exmembres de la Mesa del Parlament i la diputada de la CUP Mireia Boya. Se celebrarà els dies 28 i 29 de novembre i 3 i 4 de desembre. 

Anteriorment, el tribunal havia fixat aquesta vista del 19 al 22 de novembre, però es va haver de suspendre perquè els advocats de les dues parts ja tenien vistes assenyalades prèviament per a aquells dies. 

Per a evitar noves suspensions, aquest divendres 11 d'octubre es va celebrar una reunió que va servir per a establir noves dates tenint en compte la disponibilitat de tothom. Lluís Corominas, Anna Simó, Ramona Barrufet, Joan Josep Nuet, Lluís Guinó i Mireia Boya seran jutjats per un delicte de desobediència.

El lletrat de l'administració de justícia del TSJC ha emés una diligència d'ordenació en què fixa les noves dates i estableix que hi haurà sessions de matí i de vesprada. A més, fixa l'inici de les sessions de matí a les 9.00h i de vesprada a les 16.00h.

next