Turisme València es persona en la causa que investiga el cas Taula

S'investiga un contracte de 600.000 euros per uns treballs que mai no es van arribar a fer durant els anys del PP a l'Ajuntament
2 abril 2019 14:30h
Gómez ha indicat que, a hores d'ara, estan esperant que s'accepte la personació en la causa. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. La Fundació Turisme València s'ha personat en el cas Taula, que investiga la presumpta corrupció del PPCV en diferents institucions públiques del nostre territori. Això ho ha anunciat aquest dimarts la presidenta de Turisme València i candidata del PSPV a l'Alcaldia, Sandra Gómez, una causa que investiga un frau en l'erari públic del consistori que, a dia de hui, ascendeix a almenys 600.000 euros, segons ha indicat la també regidora socialista.

Gómez ha explicat que aquesta quantia es correspondria a un contracte de comunicació per uns treballs que mai no es van arribar a fer durant els anys del PP al govern municipal. A més, la regidora ha indicat que, a hores d'ara, estan esperant que s'accepte la personació de la Fundació Turisme València, però que s'entén que s'acceptarà en ser part afectada.

"Tenim clar que perseguirem totes les persones que van perjudicar l'erari propi i ho reclamarem, perquè açò no és una qüestió només de responsabilitats penals, sinó també civils", ha assenyalat Gómez davant dels mitjans de comunicació en un dia que s'ha conegut la detenció de l'advocat José María Corbín, cunyat de la difunta exalcaldessa de València i exsenadora Rita Barberá. 

"Demanarem que tornen tots els diners que s'han endut", ha destacat Gómez respecte als diferents casos de corrupció que s'investiguen i en què estaria presumptament vinculat el PP. 

next