Turisme València vola a Utrecht a la caça del viatger de fora de temporada

El Patronat de Turisme de la Diputació de València estarà present en la fira 50Plusbeurs que se celebra a la ciutat holandesa del 17 al 21 de setembre
16 setembre 2019 14:21h
Turisme València ja va estar present en la fira 50Plusbeurs d'Utrecht. / DLV

VALÈNCIA. El Patronat de Turisme de València, a través de la seua marca turística 'València turisme', acudeix aquesta setmana a la Fira Internacional de Turisme 50Plusbeurs d'Utrecht per a aprofundir en la cerca del turisme "fora de temporada", segons ha informat la Diputació en un comunicat.

D'aquesta manera, es vol potenciar el turisme fora de temporada alta, amb "una extensa oferta" d'experiències autòctones que permetran al públic assistent al certamen, especialitzat en turisme sènior, gaudir del territori valencià durant tot l'any.

Així, del 17 al 21 de setembre, València Turisme buscarà també en aquesta cita estudiar les noves demandes del turista sènior holandés i enfortir el contacte ja establit amb turoperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats, així com amb la direcció de l'Oficina de Turisme Espanyola a la Haia.

València Turisme participa sota el paraigua de Turespaña en aquesta 27a edició de la fira 50Plusbeurs, que estarà dividida en cinc pavellons, un d'ells destinat íntegrament al turisme vacacional i de segona residència.

En aquesta ocasió, la localitat de Gandia i l'empresa The Easy Way tindran presència pròpia en aquest espai com a exponents de tota l'oferta de turisme actiu, gastronòmic i cultural que ofereixen actualment els municipis valencians, representats íntegrament pel Patronat de Turisme, segons les mateixes fonts.

next