Twitter prohibirà els anuncis polítics en la seua plataforma arreu del món

La xarxa social considera ara que l'abast d'un missatge polític s'ha de "guanyar i no comprar"
31 octubre 2019 16:23h
Amb més de 300 milions d'usuaris, Twitter és una de les principals plataformes socials al món, però queda lluny d'altres xarxes com Facebook o Instagram, que superen els 1.000 milions de seguidors. / PEXELS

BRUSSEL·LES (ACN). Twitter ha anunciat que prohibirà els anuncis polítics en la seua plataforma arreu del món. Així ho ha anunciat el director executiu de la xarxa social, Jack Dorsey, aquest dijous. 

La plataforma considera ara que l'abast d'un missatge polític s'ha de "guanyar i no comprar". Si bé Twitter reconeix que la publicitat en Internet és molt "poderosa i efectiva" per als anunciants comercials, alerta que aquesta té "riscs importants" en la política, ja que es pot utilitzar per a "influenciar vots i afectar la vida de milions de persones".

"Alguns poden argumentar que la mesura afavoreix els poderosos de torn, però hem vist com molts moviments socials han arribat a gran escala sense cap mena de publicitat política", ha defensat Dorsey.

Amb més de 300 milions d'usuaris, Twitter és una de les principals plataformes socials al món, però queda lluny d'altres xarxes com Facebook o Instagram, que superen els 1.000 milions de seguidors.

next