Tyris celebra el seu 10é aniversari amb un festival internacional de cervesa artesana a la seua fàbrica 

La trobada, prevista per al 7 de setembre, reunirà 10 cerveceres artesanes a Paterna 
9 agost 2019 18:15h
La trobada se celebrarà a Paterna, a la fàbrica de Tyris. / TYRIS

VALÈNCIA. El pròxim 7 de setembre Cerveza Tyris, juntament amb Cervezas Yria i Olhöps, organitza l'UFO Fest València Edition. El festival internacional de cervesa artesana es trasllada a la ciutat amb motiu del desé aniversari de Cerveza Tyris.

El festival reunirà 10 cerveseres artesanes a la fàbrica de Cerveza Tyris, a Paterna, al polígon Fuente del Jarro. En total, hi haurà 25 aixetes de les millors cerveses estatals i internacionals, i més de 600 m2 de terrassa amb un espai gastronòmic. The Basement, en cabina, amenitzarà la jornada i hi haurà activitats per als més xicotets.

A més, els cervesers convidats aprofitaran la jornada per a crear una recepta conjunta i cuinar una edició limitada de cervesa artesana. L'esdeveniment compta amb la presència de cerveseres conegudes, com ara Península, l'holandesa Het Uiltje, la noruega Lervig i l'escocesa Fyne Ales, entre d'altres.

La fàbrica de Tyris és una de les tres fàbriques de cervesa artesana més grans de l'Estat, amb capacitat de producció d'1.500.000 litres. Es troba en un punt estratègic prop de la ciutat i a tan sols 5 minuts de la parada de metro Fuente del Jarro.

L'horari del festival és de 18.00h a 1.00h, i els assistents poden triar entre els següents tipus d'entrada: entrada, got de vidre, una cervesa Tyris en l'esdeveniment i 1 cervesa Tyris per emportar; entrada regular, got de vidre, dos cerveses i una tapa; entrada VIP, got de vidre, cervesa il·limitada, servei d'àpats i una visita guiada per la fàbrica.

Les entrades es poden aconseguir en taquilla i de manera anticipada en la web de Cervesa Tyris.

next