El Consell comença el darrer Seminari de Govern per a avaluar el treball de la legislatura

Els membres del Consell es reuneixen aquest cap de setmana per a marcar les pròximes línies d'actuació
2 febrer 2019 11:15h
El seminari té lloc a les localitats de Simat de la Valldigna i Gandia. / GVA

VALÈNCIA. El Consell ha iniciat aquest divendres el Seminari de Govern - Hivern 2019, que té com a finalitat analitzar la gestió de l'executiu valencià durant l'últim semestre, així com definir les línies d'actuació prioritàries per als pròxims mesos, i que se celebrarà durant aquest cap de setmana a les localitats de Simat de la Valldigna i Gandia, totes dues a la comarca de la Safor.

Aquest acte és el seté dels seminaris del Consell en aquesta legislatura i, previsiblement, serà l'últim, atesa la proximitat de les eleccions autonòmiques. Els anteriors es van celebrar a Morella (els Ports), Torrevella (el Baix Segura), Sagunt (el Camp de Morvedre), Ademús (el Racó d'Ademús), Benicarló-Vinaròs (el Baix Maestrat) i Castalla-Biar (l'Alt Vinalopó), ha indicat la Generalitat en un comunicat.

En el marc d'aquesta reunió de treball, que tindrà lloc fins diumenge que ve, els membres del Consell han programat actes en diferents municipis de la comarca de la Safor. Així, durant la jornada del dissabte, els membres del Consell tenen previstes dues sessions de reunions.

L'agenda va arrancar aquest divendres amb el Ple del Consell, que va celebrar la seua reunió setmanal al Monestir de Santa María de la Valldigna, a Simat de la Valldigna. Després de presidir la sessió, el president va visitar l'Ajuntament de Gandia, on va fer lliurament de les rajoles del projecte 'Construint Memòria' en homenatge a les víctimes dels camps de concentració nazis. Posteriorment, va visitar les instal·lacions de l'empresa Dulcesol, també a Gandia.

Agenda per conselleries

Per part seua, el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, va visitar a Ador l'empresa Betelgeux d'higiene i seguretat alimentària, cosmètica i farmacèutica. La consellera de Justícia, Administracions Públiques, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, va participar, junt amb el president, en l'acte de lliurament dels taulells de 'Construint Memòria' a Gandia i, posteriorment, en un altre acte de lliurament de distincions d'aquest projecte a Oliva.

Així mateix, el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, va presentar a Ador el programa 'Pilota a l'Escola', mentre que la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, va intervindre en la jornada 'La promoció de la salut a través de l'activitat física i l'esport', celebrada a València.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, per la seua part, va visitar a Tavernes de la Valldigna el Taller d'Ocupació i l'Escola Taller, i la consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, va visitar la zona de restauració del Barranc de Manesa.

D'altra banda, la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, va visitar les obres de la rotonda d'accés a la urbanització Monterrey de Real de Gandia, realitzades per la Generalitat.

A més, el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, va realitzar una visita a la població de Bellreguard, on va mantindre una reunió amb el seu alcalde.

next