Últims dies per a recuperar els continguts compartits en Google+

Google tancarà la seua xarxa social el 2 d'abril i suprimirà les fotos i els vídeos dels usuaris
28 març 2019 12:27h
Google recomana que es dese el contingut de Google+ abans del 31 de març. Imatge d'arxiu.

VALÈNCIA. La multinacional Google ja té data per al tancament definitiu de Google+. Concretament, el dimarts 2 d'abril serà el dia que tancaran la xarxa per als consumidors i començaran a suprimir el contingut dels comptes. També suprimiran les fotos i els vídeos de Google+ que hi haja a l'arxiu d'àlbums i a les pàgines de Google+, segons han informat en un correu electrònic enviat a les persones que tenen contingut en un compte personal o que gestionen una pàgina.

Des de Google alerten que el procés de baixar el contingut "pot tardar una mica". Per això, recomanen que es comence a fer abans d'aquest diumenge, 31 de març. En cas de dubte, es poden consultar les 'preguntes freqüents' sobre el tancament de Google+.

Amb tot, remarquen que cap altre producte de Google –com ara Gmail, Google Fotos, Google Drive i YouTube– deixarà d'estar disponible i que els usuaris conservaran el compte de Google que fan servir per a iniciar la sessió en aquests serveis. Tampoc no se suprimiran les fotos i els vídeos dels quals s'haja creat una còpia de seguretat en Google Fotos.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next