Un 25% de probabilitat que ploga en la Nit de la Cremà

El cel estarà nuvolós amb possibles ruixats ocasionals en la meitat nord del País Valencià
19 març 2019 11:20h
S'esperen també temperatures amb pocs canvis. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. El cel del País Valencià estarà, aquest dimarts, festivitat de Sant Josep i últim dia de Falles, nuvolós amb possibles ruixats ocasionals en la meitat nord i, en concret, una probabilitat de pluja del 25% a València entre les sis de la vesprada i la mitjanit, segons l'Agència Estatal de Meteorologia.

Per a aquest dimarts s'esperen també temperatures amb pocs canvis i, pel que fa al vent, en el nord de Castelló serà del nord-oest moderat tendint a variable fluix; en el litoral d'Alacant, del nord-est fluix a moderat, i, en la resta, variable fluix amb predomini de component est en les hores centrals.

Des de l'Aemet es pronostica per dimecres intervals nuvolosos que en la meitat sud poden deixar ruixats ocasionals, així com temperatures amb pocs canvis i gelades febles en punts de l'interior. En el litoral d'Alacant, vent del nord-est moderat; en la resta, variable fluix amb intervals de nord-oest moderat en el nord de Castelló, tendint a component est fluix.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de les demarcacions han sigut de 19 i 10 graus a Castelló, 17 i 9 graus a València i 17 i 8 graus a Alacant.

next