Un alumne agredeix la seua professora perquè no estava d'acord amb les notes 

La policia ha detingut el jove, que s'havia atrinxerat al terrat d'un edifici a València
12 juny 2019 11:10h
La docent ha sigut atesa en un centre sanitari i es troba fora de perill. / EFE

VALÈNCIA. Agents de la Policia Nacional han detingut un jove a València, pel que sembla menor d'edat, després de ferir una professora amb un objecte punxant a l'Institut Misericòrdia, al barri de la Fontsanta, per la seua disconformitat amb una nota acadèmica.

Els fets han ocorregut sobre les 9.20 hores d'aquest dimecres, quan el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut l'avís dels responsables del centre per a assistir una dona per una ferida oberta al braç. Fins a l'Institut d'Educació Secundària de València s'han desplaçat la Policia Nacional i una unitat de Suport Vital Bàsic que ha atés una docent de 40 anys que posteriorment ha sigut trasllada a l'Hospital General Universitari. 

Els agents han detingut el jove al terrat del centre educatiu a les 9.45 hores, on s'havia refugiat. Fonts policials han indicat que el jove ha agredit la professora amb un objecte punxant pel que sembla per la seua disconformitat amb una nota acadèmica i ha fugit fins al terrat. La dona, després de ser atesa al General de València, es troba fora de perill, segons les mateixes fonts.

La Fiscalia de Menors es farà càrrec al llarg d'aquest dimecres del menor i podrà sol·licitar, en cas que siga necessari, alguna mesura cautelar. A més, la Conselleria d'Educació ha traslladat al centre una unitat d'atenció i intervenció per a aplicar el protocol establert en aquests casos, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Tot apunta que la policia prendrà declaració i recollirà el comunicat de lesions per a posar la informació a disposició de la Fiscalia durant aquesta vesprada. El protocol en aquests casos contempla que el menor detingut no ha de mantindre cap contacte amb altres adults als calabossos de les dependències policials i ha de ser traslladat, si és possible, per agents no uniformats i en vehicles sense retolació.

Segons recull EFE, està previst que al llarg del dia es puga prendre declaració al detingut i prendre una decisió sobre si se sol·licitarà al jutjat alguna mesura cautelar, com podria ser l'ingrés del detingut a un centre per a menors.

next