Un dels detinguts per la violació de Callosa d'en Sarrià renuncia a la declaració de sa mare i la seua germana com a testimonis

Els quatre acusats estan a la presó des de principis de gener com a presumptes autors d'un delicte contra la intimitat, un delicte d'agressió sexual i dos delictes d'abusos sexuals
15 febrer 2019 19:02h
Els quatre joves, de 19 i 24 anys, estan a la presó des de principis de gener després de ser arrestats per la Guàrdia Civil a Callosa d'en Sarrià. Imatge d'arxiu.

ALACANT. La defensa del detingut de 21 anys i acusat de violar a una xica de 19 anys amb altres tres joves el passat 31 de desembre a Callosa d'en Sarrià (la Marina Baixa) ha renunciat a la declaració com a testimonis a favor seu de sa mare i la seua germana, prevista per a aquest divendres en el Jutjat d'Instrucció número 4 de la Vila Joiosa.

Les compareixences d'aquestes dues familiars eren algunes de les testificals programades per a aquest divendres. Sí que han declarat en qualitat de testimonis els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, així com una amiga de la víctima proposada per l'acusació particular i que suposadament es trobava amb ella instants abans d'abandonar el pis de Benidorm junt amb els acusats.

Segons han apuntat fonts jurídiques Europa Press, els agents han ratificat els informes en la seua declaració. Així mateix, la mare i la germana del xic de 21 anys no han declarat perquè la defensa ha renunciat a la prova testifical després de suspendre la intervenció en seu judicial.

Ara, les defenses es troben a l'espera de conéixer el resultat de les proves practicades als acusats, cosa que, segons han apuntat, podria tardar mesos. Per a ara no estan previstes més declaracions en la seu judicial.

Els quatre joves, de 19 i 24 anys, estan a la presó des de principis de gener després de ser arrestats per la Guàrdia Civil en la localitat de Callosa d'en Sarrià, com a presumptes autors d'un delicte contra la intimitat, un delicte d'agressió sexual i dos delictes d'abusos sexuals sobre una jove de 19 anys la passada nit de Cap d'Any.

next