Un home mor d'un infart als jutjats de València tot just abans d'entrar a la sala

La víctima estava convocada com a acusada en un judici per un assumpte de drogues
17 octubre 2019 18:13h
Els serveis d'emergències no han pogut recuperar amb maniobres de reanimació la víctima. / EFE

VALÈNCIA. Un home de 54 anys ha mort aquest dijous després d'entrar en parada cardiorespiratòria i no respondre a les maniobres de reanimació quan se celebrava el judici de conformitat de parts en el qual estava processat al costat d'altres tretze persones per un assumpte de drogues a la Ciutat de la Justícia de València.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià han explicat que s'ha donat l'avís per a l'assistència sanitària quan l'home ha començat a sentir-se indisposat durant el judici, que ha tingut lloc en la secció primera de l'Audiència de València.

El president de la sala ha preguntat a la resta de processats si acceptaven que continuara el procés sense ell i que aquest ja acceptaria la pena més endavant, per la qual cosa el judici ha continuat, segons les mateixes fonts.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha informat que al voltant de les 12.00 hores ha rebut l'avís que un home havia entrat en parada cardiorespiratòria a la Ciutat de la Justícia.

Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU l'equip mèdic del qual ha realitzat durant uns 45 minuts la reanimació cardiopulmonar avançada a l'home, així com altres maniobres, com ara la intubació, però no hi ha hagut resposta i ha confirmat la seua defunció.

next