Un incendi de milers de palmeres a Elx ja extingit obliga a desallotjar diversos veïns

Durant la matinada d'aquest dissabte s'han declarat quatre focs en punts diferents de la ciutat del Baix Vinalopó
29 juny 2019 11:11h
Els bombers han desallotjat per prevenció diverses persones que vivien prop d'on es trobaven es flames. / CONSORCI DE BOMBERS D'ALACANT

ALACANT. Milers de palmeres s'han cremat durant aquesta matinada de dissabte, 29 de juny, en quatre incendis que s'han declarat en diversos horts al terme d'Elx (el Baix Vinalopó) i que ja estan extingits. Les flames han obligat a desallotjar algunes persones, segons han informat fonts del Consorci de Bombers d'Alacant.

En els treballs d'extinció dels focs han participat un total de vint-i-cinc bombers amb huit vehicles dels parcs de Sant Vicent, Elx, Crevillent i Almoradí, a més d'una unitat de bombers forestals amb la seua autobomba.

El primer dels incendis s'ha declarat a les 00.50 hores en la partida de la Foia i a les 2.25 hores hi ha hagut un altre en un altre hort de palmeres en la partida d'Algoros. Els altres s'han iniciat a les 2.27 hores en el quilòmetre la CV-856 i a les 6.00 hores en el quilòmetre 2 de la CV-851.

Segons les mateixes fonts, tots els focs ja han sigut extingits i hi ha hagut desallotjaments preventius d'alguna casa i de persones sense sostre refugiades en fàbriques dels voltants dels incendis.

next