Un jutge sentencia que el valencià Javier Sánchez és fill de Julio Iglesias

L'advocat del cantant lamenta l'"absència i manca total de prova", i anuncia un recurs davant l'Audiència Provincial de València
10 juliol 2019 12:00h
El lletrat del demandant ha assenyalat a Europa Press que tant ell com Javier Sánchez estan "molt contents" perquè finalment han "guanyat". /EUROPA PRESS/STARLITE

VALÈNCIA. El titular del jutjat de primera instància número 13 de València ha estimat la demanda de paternitat del valencià Javier Sánchez Santos contra Julio Iglesias i, amb això, ha reconegut que el cantant és el seu pare biològic.

Així consta en una fallada, consultada per Europa Press, en la qual el magistrat estima la demanda de paternitat de Javier Sánchez –de 43 anys– i, en conseqüència, conclou que el seu pare biològic no és el que figura com a tal en la seua inscripció de naixement, sinó que en realitat és el famós cantant.

El lletrat del demandant ha assenyalat a Europa Press que tant ell com Javier Sánchez estan "molt contents" perquè finalment han "guanyat".

Per part seua, l'advocat de Julio Iglesias, Fernando Falomir, ha explicat que la sentència dona un valor "quasi total" a la negativa del cantant a sotmetre's a la prova d'ADN i ha anunciat que recorreran davant l'Audiència Provincial de València, que "molt haurà de dir", ha aventurat.

Falomir ha lamentat l'"absència i manca total de prova" que al seu parer consta en la fallada, atés que "únicament Julio Iglesias i María Edite –mare de Javier Sánchez Santos– van coincidir un dia en una sala de festes". Això, per al lletrat, "no pot ser cap indici que mantingueren relacions".

També considera un "argument qüestionable" el fet que la sentència es base en la negativa d'Iglesias a l'examen perquè no van voler sotmetre's a una "prova anticipada", sinó que la seua pretensió era que es resolguera en primer lloc si existia cosa jutjada en aquest procediment.

Per això, ha posat en relleu que no han mantingut una posició "obstruccionista" i ha recordat que Iglesias estaria i ha estat disposat a fer-se la prova.

next