Un jutjat de València ja investiga la possible intoxicació alimentària al RiFF

El jutge està a l'espera de l'informe forense i dels resultats de les mostres que s'han remés a l'Institut Nacional de Toxicologia
21 febrer 2019 16:50h
El restaurant RiFF està tancat fins que s'esclarisca la mort de la comensal. / EFE

VALÈNCIA. El Jutjat d'Instrucció núm. 1 de València, que estava de guàrdia dissabte passat, investiga les causes de la mort d'una dona per una possible intoxicació alimentària després de menjar amb la seua família al restaurant RiFF.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, el jutge està a l'espera de l'informe forense i dels resultats de les mostres que han de remetre's després de la pràctica de l'autòpsia a l'Institut Nacional de Toxicologia. 

En la causa, que és aliena de moment a la investigació que desenvolupa la Conselleria de Sanitat en el marc de les seues competències, no figuren de moment investigats, segons han informat les mateixes fonts.

La Conselleria de Sanitat ha informat aquest dijous que són ja 29 els casos de comensals intoxicats, després d'enquestar 75 persones que van menjar al local del 13 al 16 de febrer.

Inspectors de seguretat alimentària van fer aquest dilluns, 18 de febrer, una visita a l'establiment per a estudiar les condicions d'aquest. Durant la inspecció "no es van detectar deficiències relacionades amb factors que hagueren pogut contribuir a la toxiinfecció alimentària".

next