Un monòlit recordarà el sindicalista de la CNT Valentín González en el 40é aniversari de la seua mort

El sindicat fa una crida a la participació en l'acte que celebrarà aquest dimarts al Mercat d'Abastos de València
24 juny 2019 10:27h
L'acte d'homentatge tindrà lloc aquest 25 de juny a les 20 hores. / MAMFE-VIQUIPÈDIA

VALÈNCIA. La Central Sindical del Treball (CNT) acudirà aquest dimarts, 25 de juny a les 20 hores al Mercat d'Abastos de València per a recordar la memòria del militant cenetista Valentín González "assassinat per la Policia durant la vaga dels bracers de càrrega i descàrrega del mercat". Enguany l'acte comptarà amb la inauguració d'un monòlit en honor a la memòria, commemorant el 40 aniversari de la seua mort, ha assenyalat el sindicat en un comunicat.

"En record a ell i a tots els treballadors del Mercat d'Abastos de València, a la seua lluita per una millora en les seues condicions de treball. Acudim per a mantindre viva la memòria de la classe treballadora i per a rebutjar la brutalitat policial i la repressió al sindicalisme", ha indicat la CNT aquest dilluns, 24 de juny,

L'acte d'enguany serà "especial", atés que es compleixen 40 anys de "l'assassinat en el marc de la repressió policial sobre la vaga dels bracers de càrrega i descàrrega del mercat". "Per a commemorar-ho i no permetre que el nostre company caiga en l'oblit, s'inaugurarà un monòlit en honor a la seua memòria", ha afegit el sindicat.

La CNT fa una crida a la classe treballadora de València perquè acudisca a "dignificar la memòria del nostre company que va morir per defensar els seus drets i exigir millors condicions laborals", ha conclòs.

next