Un tren de Rodalia atropella una persona a Alfafar

El comboi s'ha detingut a l'altura del pas a nivell, quan circulava en direcció a València
11 març 2019 11:01h
Els serveis d'emergència només han pogut certificar la mort de la persona. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. Un tren de Rodalia de la línia C2 ha atropellat vora les 10.00 hores d'aquest dilluns, 11 de març, una persona a l'altura del pas a nivell de l'estació d'Alfafar-Benetússer (l'Horta Sud).

El comboi procedent de l'Alcúdia de Crespins circulava en direcció a València. A les 10.00 hores s'ha detingut en l'estació d'Alfafar-Benetússer, una andana que es troba a escassos metres del pas a nivell de les dues poblacions. El tren ha mamprés la marxa i ha fet sonar la botzina per a avisar del seu pas. Això no obstant, malgrat els avisos sonors, el vehicle s'ha detingut poc després de sobrepassar la zona de l'atropellament.

La circulació de trens s'ha mantingut en destinació Gandia –els combois de la línia C1–, Xàtiva –línia C2– i llarga distància, mentre que el trànsit en direcció a València s'ha cancel·lat durant el temps que ha durat l'operatiu de rescat.

Tal com ha pogut constatar Diari La Veu, fins al lloc on ha esdevingut el succés s'hi han traslladat ràpidament efectius de la Policia Local d'Alfafar, un vehicle del Consorci de Bombers, la Guàrdia Civil i un Samur. Tanmateix, els serveis mèdics només han pogut certificar la mort de la persona després que els bombers rescataren el cos.

next