Una macrooperació contra el narcotràfic acaba amb 9 detinguts a Alacant

La policia ha escorcollat dos immobles on ha trobat amagatalls per a drogues i més d'un quilo de diferents substàncies entre cocaïna, 'speed' i metamfetamina
25 desembre 2019 12:39h

ALACANT (EFE). Agents de la Policia Nacional han detingut nou persones en la zona nord de la ciutat d'Alacant en dues operacions antidroga quasi simultànies que han permés, també, desmantellar un 'narcopis' i trobar més d'un quilo de diferents substàncies entre cocaïna, speed i metamfetamina.

La Policia va esbrinar que dos homes haurien adquirit una important quantitat de substàncies estupefaents amb la intenció de distribuir-les durant el Nadal a la ciutat d'Alacant, assenyalen fonts policials en un comunicat fet públic aquest dimecres.

Els agents van localitzar dos immobles "on el tràfec de persones era un degoteig constant", que eren presumiblement els llocs triats pels presumptes traficants per a distribuir les substàncies estupefaents. 

Es va aconseguir aleshores identificar els dos presumptes traficants de droga, els quals estaven acumulant més quantitat de droga que pretenien vendre durant les festes de nadal.

En l'escorcoll de tots dos immobles es van trobar diversos amagatalls per a droga dins dels habitatges, on es va confiscar de prop de mig quilo de speed; més de mig quilo de cocaïna; més d'un quilo de substància de tall que serveix per a adulterar la droga i traure més quantitat, i xicotetes dosis d'èxtasis i metamfetamina, al costat de gran quantitat d'utensilis per a adulteració i distribució.

Els agents van detindre els dos presumptes traficants de droga, de 45 i 60 anys, els quals van ser posats a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia d'Alacant, que va ordenar el seu ingrés a la presó. 

En una altra operació contra els narcopisos a la ciutat d'Alacant, els mateixos agents han desmantellat un punt negre de venda de droga en la zona nord.

En aquest operatiu els policies han detingut set persones d'entre 17 i 54 anys, i s'ha confiscat d'heroïna, cocaïna en base, balances i multitud d'efectes per a la venda i la distribució de la droga.

Aquests set detinguts han passat ja a la disposició del jutjat en Funcions de Guàrdia d'Alacant, sense que de moment es conega en quina situació processal han quedat.

next