Una pastera amb 10 persones a bord arriba a la cala del Tio Ximo de Benidorm

Els ocupants de l'embarcació han fugit quan han tocat terra
25 setembre 2019 11:35h
Diversos testimonis asseguren que en l'embarcació viatjava una desena de persones. / EP

ALACANT. Una pastera amb uns deu ocupants ha arribat aquest dimecres a la cala del Tio Ximo de Benidorm (la Marina Baixa), segons ha informat a Europa Press Creu Roja, que ha precisat que al voltant de les 9.00 hores s'ha rebut un avís per a comunicar la presència de l'embarcació en aquest punt de la costa.

Així mateix, l'entitat ha comentat que, segons testimonis presencials, en la pastera viatjava aproximadament una desena de persones i totes han eixit fugint quan l'embarcació ha tocat terra.

Creu Roja ha explicat que agents policials han localitzat posteriorment dues persones que han sigut traslladades a les dependències de la Policia Nacional de Benidorm, a les quals s'hi ha traslladat un equip de l'organització humanitària per a prestar-los assistència.

En els darrers set dies són quatre les pasteres que han arribat a la costa de diverses localitats de la Marina Baixa, l'Alacantí i el Baix Segura. Concretament, el passat dia 18 de setembre van arribar dues embarcacions al Far de l'Albir i al Poble Nou de Benitatxell i, el dia 20, dues embarcacions a Torrevella i Oriola.

next