Unes 35.000 persones assistiran a la sisena edició del SanSan Festival de Benicàssim

Més del 80% dels abonaments generals estan ja venuts per a la cita musical que se celebra la próxima setmana
8 abril 2019 19:45h
La zona d'acampada podria estar completa en breu, ja que només queda un 10% lliure. / SANSAN FESTIVAL

CASTELLÓ DE LA PLANA. Un total de 35.000 persones assistiran a Benicàssim (la Plana Alta) a la sisena edició del SanSan Festival, que obri la temporada de grans festivals a tot el nostre territori, el 18, 19 i 20 d'abril, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Com a novetat d'enguany, els assistents no solament podran acudir a les platges de la zona de Benicàssim, sinó que també comptaran amb un Beach Club, un nou espai del festival amb gastronomia, dj, acústics i activitats aquàtiques.

L'esdeveniment espera, per primera vegada, vendre totes les seues entrades, amb un públic que podrà veure sobre els seus escenaris artistes com Rozalén, Izal, Love of Lesbian, Fuel Fandango, La Pegatina, Morgan, C. Tangana, Miss Caffeina, La Casa Azul i Triángulo de Amor Bizarro, entre d'altres, més l'actuació d'un artista sorpresa.

Els abonaments VIP i Gold estan ja esgotats, mentre que més del 80% dels abonaments generals estan també venuts. Pel que fa a les entrades de dia, ja es va esgotar la primera tanda que es va posar a la venda i ja estan disponibles les últimes 1.000 entrades de dia per a cada jornada.

El festival també ha superat les seues expectatives d'allotjament, ja que ha esgotat les places hoteleres oferides a Benicàssim i els apartaments a Orpesa (la Plana Alta). Per a poder facilitar allotjament als milers de visitants que venen de fora de la demarcació, l'organització del festival va propiciar l'obertura d'establiments que no operen fins a l'estiu. La zona d'acampada també podria estar completa en breu, ja que només queda un 10% lliure.

next