Unides Podem obri campanya amb la reivindicació dels "drets socials constitucionals"

La formació morada celebra l'inici de la carrera al 10N en la seu d'Esquerra Unida de València
1 novembre 2019 01:05h
La formació morada ha iniciat campanya a la seu d'Esquerra Unida. /  UNIDES PODEM

VALÈNCIA. Unides Podem ha celebrat l'inici de campanya en la seu d'Esquerra Unida (EUPV) de València. El candidat al Congrés de la formació morada, Héctor Illueca, ha volgut reivindicar una campanya centrada en els drets socials que recull la Constitució i que, al seu judici, l'estat espanyol no està complint. "Pedro Sánchez ha obeït el dictat del poder", ha dit el candidat, qui ha afegit que és l'hora "d'avançar en polítiques per satisfer les necessitats bàsiques". 

Per la seua banda, la candidata Roser Maestro ha assenyalat que els votants poden trobar en Unides Podem una aposta "nítidament d'esquerres" que advoque per la "classe treballadora i que derogue les reformes i les retallades del PP avalades pel PSOE". Tot això, ha afegit, des d'una perspectiva feminista. 

El vicepresident de la Generalitat, d'Unides Podem, Rubén Martínez Dalmau, també ha participat en un acte on ha reivindicat que el "model valencià ha de ser el model per a Espanya" perquè, al seu parer, "han acabat els models de les majories absolutes". 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next