Unides Podem demana el vot per a "aturar qui tracta d'imposar polítiques feixistes amb la complicitat de tota la dreta"

La formació morada posa el Botànic com a exemple de govern de coalició i es reivindica com "l'única força capaç d'enfrontar-se als oligopolis que controlen la nostra vida"
8 novembre 2019 19:57h
Unides Podem ha tancat la campanya amb els seus candidats al Port de Sagunt. / PODEM 

VALÈNCIA. Unides Podem ha tancat la campanya del 10N de manera simultània a Castelló, Alacant i Port de Sagunt (el Camp de Morvedre). En aquest últim acte, que ha comptat amb la presència dels caps de llista per València –Hector Illueca i Roser Maestro–, han demanat el vot per a "aturar qui tracta d'imposar polítiques feixistes amb la complicitat de tota la dreta".

Així ho ha expressat Maestro, qui ha lamentat que "el feixisme està campant lliurement i presentant-se davant de les càmeres per a enviar missatges racistes i misògins".

D'altra banda, la diputada de les Corts Pilar Lima, present a l'acte, ha reivindicat Unides Podem com "l'única força capaç d'enfrontar-se als oligopolis que controlen la nostra vida mentre els excàrrecs públics acaben amb portes giratòries en aquestes empreses". "Ens fan por amb una altra recessió, però ja està bé, no ho permetrem", ha afegit. 

Al mateix temps, des d'Alacant, el vicepresident segon Rubén Martínez Dalmau ha defensat que els seus socis del Botànic els deien que "no passava res" si no entraven al govern i que ja feien "un bon paper en les Corts". Segons ell, això els va convéncer que havien d'entrar a l'executiu. "Només nosaltres podem plantejar polítiques emancipatòries per a la gent", ha dit. 

Quant a l'acte de Castelló, la diputada del partit a les Corts, Cristina Cabedo, ha defensat que el País Valencià "demostra que el multipartidisme és totalment estable" i que no és vàlid l'argument que "el PSOE en solitari és estabilitat".

next