Unides Podem-EUPV cedeix els cartells electorals perquè la ciutadania puga escriure el seu missatge

La confluència d'esquerres convida a una participació activa de cara a les pròximes eleccions autonòmiques
15 abril 2019 13:40h
El panell ja ha sigut intervingut amb les frases "Refugees Welcome" i "Barris vius". / DLV

VALÈNCIA. "La Història l'escrius tu, i pots començar per aquest cartell", amb aquest anunci la coalició d'Unides Podem-Esquerra Unida convida la ciutadania a participar en els seus panells electorals per als pròxims comicis autonòmics del 28 d'abril. Aquests cartells es poden trobar distribuïts per la ciutat i els valencians poden escriure sobre ells els missatges que vulguen deixar sobre el blanc de la cartelleria. 

"Així es marca la diferència d'Unides Podem-EUPV amb la resta de forces polítiques", ha exposat la coordinadora general d'EUPV i número dos de la confluència d'esquerres, Rosa Pérez Garijo, aquest dilluns, en un acte al metro de Colom de València. "En els dies de campanya, estem acostumades a veure els candidats i les candidates sempre parlant-nos i donant-nos el seu missatge; per a nosaltres és important també el que ens ha de dir la gent", ha dit Pérez Garijo. 

Per això, la candidata ha explicat que els seus panells, "a diferència dels de la resta de partits, no són un missatge que donem nosaltres, sinó que volem rebre el missatge de la ciutadania, perquè és molt important per a nosaltres".

"Davant un panorama de crispació política oferim afecte i tendresa", ha expressat Lima. / DLV

Per la seua banda, l'exsenadora de Podem i candidata de la coalició a les Corts Pilar Lima ha destacat: "Volem escoltar i creiem que som l'única alternativa que pot donar llum a la societat valenciana contra l'obscuritat que ens volen imposar, i que pensa en futur i no en passat". Així mateix, Lima s'ha referit a la gran quantitat de persones indecises per a animar-les "a escoltar i a participar políticament perquè la història l'escrivim entre tots i totes".  

El panell ja ha sigut intervingut aquest dilluns per un artista convidat per la confluència amb les frases "Refugees Welcome" i "Barris vius". Així mateix, Pérez Garijo ha volgut escriure de pròpia mà que des d'Unides Podem-EUPV volen "un territori més just, més igualitari i més solidari". Per la seua banda, Lima ha dibuixat el signe amb el qual s'acomida normalment, "un signe de comiat que significa tendresa".

"Davant un panorama de crispació política oferim afecte i tendresa", ha expressat Lima, qui també ha indicat que "necessitem un país de diàleg i que deixe el conflicte a banda, i creiem que nosaltres som capaços de construir-lo".

next