Unides Podem-EUPV engega la campanya empaperant la ciutat per a defensar 'La València que cuida'

La coalició d'esquerres ha fet un sopar de confraternització amb militants i simpatitzants
10 maig 2019 00:00h
Unides Podem-EUPV engega la campanya amb l'objectiu de "convéncer" l'electorat que és la millor opció. / UNIDES PODEM-EUPV 

VALÈNCIA. L'equip de la coalició Unides Podem-EUPV ha donat el tret d'eixida a la campanya electoral amb un esdeveniment en La Morada. La militància dels partits de la coalició ha acudit a un sopar-esdeveniment de germanor, després del qual els principals portaveus de la coalició han realitzat diferents discursos.

'La València que cuida' –lema de campanya d'Unides Podem-EUPV– s'ha posat en marxa. Entorn de les 12 de la nit les persones que donen suport i simpatitzen amb la coalició han partit del punt de trobada per a començar a col·locar els cartells de la propaganda electoral per la ciutat.

Abans del començament oficial de l'enganxada de cartells, s'ha celebrat un sopar de confraternització en la seu de la confluència, on els candidats de la coalició han pogut parlar amb els simpatitzants i també han realitzat els discursos d'inici de campanya. 

"Hui és el dia que la València que cuida comença la seua carrera per a convéncer les nostres veïnes i veïns que som l'opció que millor representa els seus drets en el consistori. Volem posar en el centre de la política les cures; és el moment d'actuar amb valentia i afrontar reptes imprescindibles per a la ciutat", ha explicat la candidata a l'Alcaldia, María Oliver.

D'altra banda, Carmen Álvarez, número 3 de la candidatura de la coalició, ha declarat que "Unides Podem-EUPV té un model de ciutat per a València. Un model de convivència, cultura i diversitat; un model per a les treballadores i treballadors que l'habiten, que respecta la seua dignitat i la dels seus barris, que reivindica la pluralitat i la història de cada comunitat i que facilita la vida en comú, en pau i llibertat".

Carmen Álvarez, que lidera la coalició per la part d'Esquerra Unida del País Valencià, ha recalcat que "la València que cuida és una ciutat lliure de pobresa infantil; lliure de tràfic de persones; lliure de violències cap a les dones i cap als col·lectius LGTBI; una ciutat per a passejar i segura per a qualsevol persona, siga com siga la seua característica física, on totes les persones se senten dignes i respectades i les més joves puguen realitzar els seus projectes de vida".

next