Unides Podem-EUPV proposa crear un servei de dentista municipal a València

María Oliver assegura que el sistema de salut públic s'ha de millorar, tot i que és "referent internacional"
16 maig 2019 11:10h
Unides Podem-EUPV va celebrar dimecres un acte de campanya a Torrefiel. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La candidata d'Unides Podem a l'Alcaldia de València, María Oliver, ha proposat la creació d'un servei de dentista municipal durant un acte en què va participar aquest dijous a la vesprada, al barri de Torrefiel.

Oliver ha assenyalat que anar al dentista "no és cap luxe, és una necessitat", per la qual cosa ha manifestat que per a posar en marxa aquest servei volen comptar amb la comunitat odontològica de la ciutat i col·laborar amb ella "per a fer possible l'accés a tractaments a totes les persones de la ciutat". "Cuidar de la nostra ciutat és cuidar de la salut de la nostra gent i necessitem ampliar els serveis sanitaris", va assenyalar.

"València cuida quan amplia els drets de la gent. Tenim un dels millors sistemes sanitaris del món, referent internacional, però encara queden coses per millorar. Hem vist recentment com han patit els afectats d'iDental. Són persones vulnerables que han sigut estafades per la promesa d'una salut bucodental assequible. Des d'Unides Podem ens comprometem a cuidar de la salut bucodental de totes les persones", va manifestar.

María Oliver va parlar també de les manques de serveis del barri de Torrefiel: "Hem d'equilibrar les dotacions culturals dels barris. Sabem que existeix una gran desigualtat entre uns barris i uns altres", va lamentar.

La candidata d'Unides Podem-EUPV ha promés que la biblioteca que el barri va demanar amb el programa Decidim serà una realitat en la pròxima legislatura: "Creem el Decidim per a donar-li el poder als barris de decidir en què volen prioritzar les inversions. En aquest districte heu demanat una biblioteca i es farà realitat", va manifestar.

next