Unides Podem-EUPV tanca campanya fent una crida a la mobilització massiva: "Ens ho juguem tot al doble o res"

La coalició defensa a Elx que són "la garantia perquè se salvaguarden els drets de la ciutadania"
26 abril 2019 20:00h

VALÈNCIA. El candidat a la Generalitat de Unides Podem Esquerra Unida, Rubén Martínez Dalmau, ha cridat aquest divendres durant l'acte de tancament de campanya que la coalició ha celebrat a Elx (el Baix Vinalopó) al fet que aquest diumenge, 28 d'abril, es produïsca una mobilització massiva pel vot a Unides Podem-Esquerra Unida, "un vot que doblega el seu valor, ja que únicament Podem garanteix un govern del canvi a Espanya i a la Comunitat". 

En el míting de tancament de campanya, Dalmau ha remarcat que "el vot a Unides Podem es nota: des de l'augment del Salari Mínim Interprofessional a 900 euros fins a la primera agència antifrau valenciana, Podem és el motor democràtic del canvi i multiplicarà la seua força quan estiga en els dos governs alhora".

Per això, ha insistit que "en aquestes eleccions ens ho juguem tot al doble o res" i ha remarcat que "som la garantia perquè se salvaguarden els drets de la ciutadania, per això, el vot a Unides Podem val doble, perquè serveix per a transformar Espanya i per a transformar la Comunitat Valenciana". La coalició, ha recordat, "és l'única candidatura que només es deu a la gent i sobre ella no manen els bancs, ni els oligopolis elèctrics, ni les grans empreses".

Per part seua, la candidata autonòmica i coordinadora general d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha remarcat la importància de votar a Unides Podem-Esquerra Unida per a evitar "un nou govern a mig gas, que es limite a no fer les coses malament sense garantir avançar en el benestar social". Per a la candidata per València "votar en clau progressista serveix per a evitar que tornen els temps foscs de la corrupció i les retallades; però votar Unides Podem-Esquerra Unida serveix per a revertir aquestes retallades, les privatitzacions i ampliar serveis públics, una cosa que el PSOE i Compromís han demostrat ser incapaços per falta de valentia per a enfrontar-se als poderosos".

El cap de llista al Congrés per Alacant, Txema Guijarro, ha recordat que "estem en l'últim dia de campanya i voldria llançar un missatge d'ànim, ja que estic convençut que portem una remuntada espectacular, hem tingut una arrencada de campanya complicada amb molts factors en contra, però crec que hem sigut capaces d'insuflar i injectar ànim i col·locar-nos a les portes de la possibilitat d'un govern progressista a Espanya i en la Comunitat Valenciana que canvie moltes coses".

En el tancament de campanya, que s'ha celebrat des de les 18.00 hores al Parc 1 de maig d'Elx han intervingut entre d'altres, les número u per València i Castelló a les Corts, Pilar Lima i Irene Gómez respectivament, així com la il·licitana i candidata autonòmica Anabel Mateu i ha comptat amb l'actuació del grup musical Gatetemon i el DJ Dingdong System.

next