La Universitat Popular de València obri la preinscripció del curs 2019-2020 amb més de 50 activitats

La matrícula de cadascun dels programes serà de 20 a 55 euros
2 setembre 2019 17:18h
El dia 16 de setembre es realitzarà un sorteig de places. / IMATGE D'ARXIU AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La Universitat Popular de València obri el període de preinscripció a més de 50 activitats del curs 2019-20. La sol·licitud de plaça per a qualsevol dels seus 31 centres i la consulta d'activitats i horaris es pot fer en línia del 2 al 15 de setembre. En aquest curs s'encetaran també les activitats al nou centre Ribes Espai, a les naus de Ribes del Parc Central, i es renovaran completament Benicalap i Benimaclet. 

El dia 16 de setembre es realitzarà un sorteig de places i el període de matrícula serà del 18 al 23 de setembre del 2019 per a les persones amb plaça assignada. A partir d'aquest dia, la matriculació quedarà oberta fins esgotar places lliures on no hi haja llista d'espera.

Les activitats per a aquest curs es distribueixen en huit àrees temàtiques: Arts plàstiques, Bàsiques, Benestar, Expressió corporal i musical, Idiomes, Socials, Tecnologies i Viure en valencià. El programa inclou activitats que es repeteixen de cursos anteriors com Formació Bàsica, Formació General, Artesania, Ceràmica, Pintura i Dibuix, Comunicació, Informàtica, Gimnàstica, Espanyol per a persones estrangeres, Balls de saló, Ioga, Dansa valenciana, Valencià i Cultura valenciana, entre altres.

També incorpora activitats noves com Arts i reciclatge, Modelatge amb fang, Dibuix artístic, Història de l'art valencià, Decoració de xicotets objectes, Memòria i estimulació cognitiva, Gimnàstica aeròbica, Iniciació a l'aeròbic, Taller de balls socials, Dansa contemporània, Dansa expressió corporal, Dansa pilates, Anglés conversació, Anglés per al turisme i Anglés amb cançons.

La matrícula de les activitats serà de 20 a 55 euros depenent de la duració i del caràcter bàsic o d'especial interés públic d'aquestes, com és el cas Formació Bàsica, Formació General o Informàtica. 

L'obertura del nou centre a les naus de Ribes, al Parc Central, és una de les novetats del curs junt amb la remodelació completa dels centres de Benicalap i Benimaclet i l'obertura d'un nou centre a Torrefiel. Aquest centre comptarà tot el curs amb les activitats de Curs de valencià, Dansa Expressió Corporal i Dansa Pilates, a més de l'oferta del programa "Coordenades. Aules obertes", que es coneixerà una vegada arranque el curs.

Tot el procés serà, com en els últims cursos, a través de la pàgina web, que permetrà realitzar consultes per centre i per activitat. En els centres UP s'atendrà al públic a partir d'aquest dilluns, 2 de setembre, en horaris de matí i vesprada.

next