Al voltant de 7.500 aspirants estan convocats aquest dissabte a València al primer examen d'OPO 2018-2019

La prova es realitzarà al Campus dels Tarongers de la Universitat de València a l'Aulari Nord i a l'Aulari Sud
18 octubre 2019 14:34h
La distribució d'opositors per facultats s'ha fet pública amb antelació a la data de celebració de l'exercici en Internet. / EFE

VALÈNCIA (EP). Prop de 7.500 aspirants estan convocats aquest dissabte a València al primer examen de l'Oferta Pública d'Ocupació (OPO) de 2018 i 2019 per al Cos General Administratiu i per al Cos General Auxiliar.

Del total, al Cos General Administratiu han sigut convocats a examen 3.194 aspirants pel sistema d'accés general i 163 pel contingent de reserva per a persones amb discapacitat. Al Cos General Auxiliar han sigut convocats a examen 3.852 aspirants pel sistema d'accés general i 261 pel contingent de reserva per a persones amb discapacitat.

La delegació del govern espanyol al País Valencià té al seu càrrec l'organització dels exàmens, corresponents al primer exercici, d'ingrés lliure, al Cos General Administratiu –2.029 places convocades– i al Cos General Auxiliar –1.444 places convocades–.

La prova es realitzarà al Campus dels Tarongers de la Universitat de València als Aularis Nord i Sud.

La distribució d'opositors per facultats s'ha fet pública amb antelació a la data de celebració de l'exercici en les adreces d'Internet del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, de l'Institut Nacional d'Administració Pública i a la web del Punt d'Accés General.

next